Başkan Aday Adayı Hallaç: Kâhta Hak Ettiği Hizmetlere Kavuşacak

Başkan Aday Adayı Hallaç: Kâhta Hak Ettiği Hizmetlere Kavuşacak

SİYASET 23.01.2024, 10:55 23.01.2024, 11:00 Cihan
Başkan Aday Adayı Hallaç: Kâhta Hak Ettiği Hizmetlere Kavuşacak
© Adıyaman Cihan Haber

AK Parti Kâhta Belediye Başkan Aday adayı İnş. Yük. Mühendisi Mehmet Can Hallaç, seçim çalışmalarına sahada devam ediyor. Seçim broşürlerini kendisi dağıtan Hallaç, esnaf ziyaretinde projelerini anlatarak Kâhta’nın hak ettiği hizmetlere kavuşacağını söyledi.
Türkiye 31 Mart’ta yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidecek. Adaylar ve aday adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayını açıklanırken ilçelerde henüz açıklanan aday olmadı. 
AK Parti’den Adıyaman’ın Kâhta ilçe Belediye Başkan Aday adayı olan İnş. Yük. Mühendisi Mehmet Can Hallaç, adayların açıklanmasına az bir süre kala seçim çalışmalarına sahada devam ediyor. Seçim broşürlerini kendisi dağıtan başkan aday adayı Hallaç, halkın kendisine büyük teveccüh gösterdiğini, adaylığın kendisine verilmesi ve seçilmesi durumunda Kâhta’ya hayal edemeyeceği hizmetlerde bulunacağını dile getirdi.
“BİZ BU İŞİ YAPARIZ ÇÜNKÜ TECRÜBELİYİZ”   
Seçim çalışmalarıyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Hallaç, “ Belediyecilik bizim işimiz. Yıllarca Gaziantep ve Şanlıurfa belediyelerinde çalıştım, altyapıdan üst yapıya kadar birçok projeye imza atıp faaliyete geçirdik. Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü yaptığım süreçte hakeza. Dolayısıyla bu konuda yeterince tecrübemiz vardır. Partimiz bize görevi tevdi eder ve halkımızda teveccüh gösterirse Kâhta tarihinde hiç görmediği hizmetlere kavuşacağını belirtmek istiyorum. Çünkü Kâhta’mızın güzel insanları hizmetin en güzeline layıktır. Altyapıdan, üstyapıya, çevrecilikten kültürel faaliyetlere kadar her konuda projelerimiz hazırdır. Halkımızda bunu görmüş olacak ki, gittiğimiz her yerde bizi sevgiyle karşılıyor. Bu sevgiyi boşa çıkarmayacağımı belirtmek istiyorum. Şirin bir turizm kenti olan Kâhta’mız gerçekten çorak toprakların suya hasret kaldığı gibi hizmette susamıştır. İnşallah 31 Marttan sonra hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır” İfadelerini kullandı. 


Mehmet Can Hallaç: 1965 yılında Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde doğdu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Gaziantep Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İngiltere'de ulaşım alanında yüksek lisans eğitimi aldı. Harran Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi olarak kariyerine başlayan Hallaç, çeşitli belediyelerde şehir altyapı yönetimi, altyapı projeleri koordinatörlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyeleri Şirketlerinde genel müdürlük ve ulaşım daire başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Hallaç halen serbest mühendis ve ulaşım/trafik uzmanı olarak çalışıyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık