Mehmet Can Hallaç ile Kahta İlçesine Hizmet Gelecek

Mehmet Can Hallaç ile Kahta İlçesine Hizmet Gelecek

SİYASET 26.11.2023, 17:06 26.11.2023, 17:13 Cihan
Mehmet Can Hallaç ile Kahta İlçesine Hizmet Gelecek
© Adıyaman Cihan Haber

AK Parti’den Kâhta Belediye Başkan Aday Adayı Olan İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Can Hallaç: "Artık hizmet zamanı"

AK Parti’den Kâhta Belediye Başkan Aday Adayı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Can Hallaç, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Partisi tarafından görev verilmesi ve halkın teveccühüyle Kâhta için yapacaklarını sıralayan Hallaç, "Kâhta ilçemiz maalesef hizmet noktasında çok gerilerde kaldı, şimdi laf değil artık hizmet zamanıdır” dedi.

  Kâhta’nın temel sorunlarını sıralayan Hallaç, bir turizm şehri olan ilçenin hak ettiği yerde olmadığını söyledi. Kâhta halkının hak ettiği hizmetlerden mahrum kaldığını dile getiren Hallaç, temel hedefleri arasında, ilçenin altyapı eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamlayarak çağdaş bir standartla buluşturmak, turizm, kültür, sanayi, tarım ve istihdam potansiyelini değerlendirmek, tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkmak, yoksullukla mücadele ve istihdamı artırma vizyonuyla Kâhta’nın zengin kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmayı amaçladığını ifade etti.

Hallaç, “Seçilmemiz durumumda, ilçemizin yaşanabilirliğini artıracağız. Altyapı çalışmalarının yanı sıra, yeşil alanları çoğaltma, parkları geliştirme ve şehir planlamasında doğaya saygılı çözümler üreteceğiz. Belediyecilik hizmetlerinde etkinlik ve verimliliği artıracağız. Kadın, çocuk ve genç nüfusun eğitimini öncelemek ve ilçe sakinlerinin beklenti ve önerilerini dikkate almak için çözüm odaklı bir yaklaşım benimseyeceğiz.

  Tasarruf ilkesini benimseyerek belediyenin kaynaklarını etkin kullanacağız, aynı zamanda teknolojik çözümleri optimize ederek maliyetleri azaltma ve hizmet kalitesini yükseltme hedefimizdir. Belediyenin ekonomik durumunu güçlendirecek, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunacak adımlar atacağız.

  Yönetim anlayışımızda vatandaş katılımını ön planda tutarak düzenli danışma toplantıları düzenleyeceğiz. Hızlı bir şikâyet yönetimi ve değerlendirme süreci uygulayacağız. Mahallelerde semt hizmet ofisleri açarak eşit hizmete erişimi sağlayacağız. Bilgilendirme ilkesini benimseyerek hemşehrilerine eksiksiz, güvenilir ve kapsamlı bilgiler sunacağız” dedi.

  Kâhta halkının özlediği ve hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını yineleyen Başkan aday adayı Hallaç, “Belediyeyi etkili bir şekilde yöneterek, şehri çağdaş standartlara ulaştırmak ve her bir hemşehrimizin yaşam kalitesini artırmak için güçlü bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Kültürel, turistik ve ekonomik açıdan zengin Kâhta’mızı dünya ile buluşturacak projeler geliştirmek için çalışacağız. Yeni bir yönetim anlayışıyla Kâhta’mızın potansiyelini ortaya çıkararak, halkın beklentilerine uygun, çağdaş ve etkili çözümler sunacağız” ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Hallaç Kimdir?

1965 yılında Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde doğdu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Gaziantep Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İngiltere'de ulaşım alanında yüksek lisans eğitimi aldı. Harran Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi olarak kariyerine başlayan Hallaç, çeşitli belediyelerde şehir altyapı yönetimi, altyapı projeleri koordinatörlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyeleri Şirketlerinde genel müdürlük ve ulaşım daire başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Hallaç halen serbest mühendis ve ulaşım/trafik uzmanı olarak çalışıyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık