Adnan Aydın'dan Adıyamanlı Türkiye Şampiyonuna destek

Adnan Aydın'dan Türkiye Şampiyonuna destek

SPOR 06.11.2021, 19:03 06.11.2021, 19:11 Cihan
Adnan Aydın'dan Adıyamanlı Türkiye Şampiyonuna destek
© Adıyaman Cihan Haber

Adıyamanlı İş Adamı AA Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aydın, 20 Kasım’da düzenlenecek olan Best Of The Best Kick Boks müsabakalarına katılacak olan Adıyamanlı Türkiye Şampiyonu ve Milli Sporcu İbrahim Karakuş’a sponsor oldu.

20 Kasım’da İstanbul’da TV 8,5 Kanalında yayınlanacak olan Best Of The Best Kick Boks müsabakalarına katılacak olan Adıyamanlı Türkiye Şampiyonu ve Milli Sporcu İbrahim Karakuş ile bir araya gelen AA Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aydın, her zaman sporcuya ve gençlere önem verdiklerinin altını çizdi.

Genç nesillere destek verildiği takdirde gençlerin başaramayacağı ve üstesinden gelemeyeceği hiçbir şeyin olmadığını vurgulayan AA Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aydın, “Bizler Adıyamanlı olarak kendi memleketimizin, ülkemizin gençlerine destek çıkmaya onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çünkü geleceği gençler yönetecek. Bizlerde elimizden geldiği kadarıyla destek sunmaya çalışıyoruz. Müsabakalara katılacak olan Türkiye Şampiyonumuz Adıyamanlı İbrahim Karakuş’a başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan İbrahim Karakuş ise desteklerden dolayı Adnan Aydın’a teşekkür etti.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık