GENEL SEKRETER ÖZ İLE HASTANE YÖNETİCİSİ DOĞAN, HASTALARI ZİYARET ETTİ

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kronik Yara Bakım Ünitesinde bulunan hastaları ziyaret etti.

SAĞLIK 16.03.2015, 17:48 16.03.2015, 18:02 Adiyaman Cihan Haber
GENEL SEKRETER ÖZ İLE HASTANE YÖNETİCİSİ DOĞAN, HASTALARI ZİYARET ETTİ

 Kronik Yara bakım Ünitesinde kalan hastaları yataklarında ziyaret eden Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan, hastalarla uzun bir süre muhabbet etti. Genel Sekreter Öz ile Hastane Yöneticisi Doğan, burada hastalarla sıcak sohbetler kurarak onların hastalıkları hakkında bilgiler edinirken, yara bakım ünitesinde kalan hastalar, hastanede gördükleri tedaviden dolayı oldukça memnun kaldıklarını, hastane hijyeninin oldukça başarılı olduğunu hastalar ve hastane çalışanları arasında çok güzel diyalogların olduğunu aynı zamanda hastalar ve çalışanlar arasında adeta bir aile ortamının olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, “Biz hastanemiz ve ekibimiz ile gurur duyuyoruz. Umuyoruz gelen hastalarımızın hepsi mevcut hastalarımız gibi buradan memnun kalırlar. 6 yatağımız var burada, hemen hemen her zaman sürekli hastalarımız buluyor ve yataklarımızda dolu. Şuana kadar 60 tane hastamız burada tedavi görerek taburcu oldu. Taburcu olan hastalarımızın hepsi bizlere teşekkür ederek buradan ayrıldılar ve bu ayrılan hastalarımızın çoğu ziyaret amaçlı hastaneye gelerek yara bakım ünitesine gelerek hastane çalışanlarına teşekkür ediyor ve ya mektuplar yazıyorlar. Ben burada çalışan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan beye ve yaptıkları güzel hizmetler hastalarımızla güzel diyaloglar kurarak adeta aile ortamı sağlayan burada çalışan çalışanlarımıza teşekkür ediyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan ise, “Bugüne kadar çok sayıda hasta geldi, bunların arasında genel durumu çok kötü hastalıkları olan hastalarımızda vardı. Çok şükür hepsi şifalarını buldu ve taburcu olarak buradan giderken hepsi bize teşekkürler ve dualar ederek buradan ayrıldılar. Hepsinden Allah razı olsun. Bu hastamız Manisa’dan geldi. Kendisi çok nazik çok kibar sağ olsunlar. Bizlerle ilgili çok iyi ve güzel şeyler söylüyor. Hastamızın bizlerden memnun olması ayrıca bizlere de memnuniyet veriyor” şeklinde konuştu.

Diyabet Hastalığından dolayı ayaklarında yaralar oluşan ve Manisa’dan, Adıyaman’a gelen Süleyman Güngör, “Ben Manisa ve İzmir’e giderek ayağımda bulunan yarayla ilgili her hangi bir tedavi göremedim. İnternetten buranın telefon numarasına ulaşarak aradım ve buranın sorumlularıyla görüştüm onlar da benden yara olan ayağımın fotoğrafını istediler. Ben de fotoğrafları kendilerine gönderdim ve beni hastaneye çağırdılar. Ben de uçak biletimi keserek Adıyaman Havalimanına geldim ve sağlık çalışanları beni havalimanında karşıladılar. Ve beni havalimanından alarak hastaneye getirdiler. Sağolsunlar aynı gün tedaviye başlayarak ayağımdaki yara olan kısım hızlı bir şekilde iyileşmeye başladı. Birkaç güne kalmaz sapa sağlam buradan taburcu olarak çıkacağım. İnanın o kadar mutluyum ki ve bu mutluluğu anlatmamda güçlük çekiyorum. Mutluluktan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Birkaç gün sonra buradan taburcu olduktan sonra ben herkese söz veriyorum tekrar Adıyaman’a gelerek burada çalışan hemşireler, doktorlar ve diğer çalışanları tek tek ziyaret ederek onlarla sıcak sohbetler kuracağım şuan kurduğumuz gibi. Anlatılmaz yaşanılır bir mutluluk yaşıyorum şuan. Uzun zamandır ayağım için şifa bulamıyordum ama Adıyaman’a gelerek ayağım için şifamı buldum. Ben burada çalışan temizlikçisinden doktoruna kadar herkese ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. Benim kiraz bahçem var ve 2,5 ay sonra kiraz ağaçlarım meyve verecek ve bende o zaman o meyvelerimi alarak bana kendi ailelerinden biriymişim gibi davranan sıcak sohbetleri ve beni oldukça mutlu eden burada çalışan bu kardeşlerimi, ağabeylerimi ziyaret edeceğim. Allah hepsinden razı olsun. Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan beye de böyle bir ekiple çalıştıkları ve beni yatağımda ziyaret ederek sevindirdikleri için ise, kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde açıklamalarda bulunarak mutluluğunu ifade etti.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık