Adıyaman’a 99 Yeni Hekim Ataması Yapıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 64. dönem atamalarında Adıyaman’a 11’i uzman olmak üzere toplam 99 yeni hekim atandığını açıkladı.

SİYASET 20.08.2015, 14:45 20.08.2015, 14:46 Adiyaman Cihan Haber
Adıyaman’a 99 Yeni Hekim Ataması Yapıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 64. dönem atamalarında Adıyaman’a 11’i uzman olmak üzere toplam 99 yeni hekim atandığını açıkladı.
Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, hekim atamalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli gelişmeler yaşandığını dile getirdi.
Ahmet Aydın açıklamasında şunları söyledi:
“Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyamanımızda da AK Parti hükümetimiz milletine ulaşma noktasında yatırımlarını hemşerilerimize en modern şekilde ulaştırmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ettirmektedir.
Ciddi manada göstermiş olduğumuz gayretlerimiz ve takipli girişimlerimiz neticesinde; Sağlık Bakanlığı 64. dönem devlet hizmet yükümlülüğü bünyesinde ilimize ve tüm ilçelerimize yeni atanan toplam doktor sayısı bugün itibariyle; 11’i uzman hekim olmak kaydıyla toplamda 99 yeni hekim ataması şeklinde neticelenmiştir.
Adıyaman merkez ve tüm ilçelerimizin mevcut hekim ve uzman hekim ihtiyacını karşılayacak ve halkımızın sağlık hizmetlerinden yararlanmasında çok daha modern ve kaliteli bir sağlık hizmeti almasını sağlayacak olan bu yeni atamalarla, daha etkin, hızlı ve yararlı sonuçlar alacağımız kaçınılmazdır.
En başta söylediğim gibi işi sadece ve sadece milletine hizmet olan, şartlar ve zamanlama her ne olursa olsun bu aşk ile çalışan AK Parti ve Hükümeti değerli hemşirelerimizin her sorununda yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu vesileyle, başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu, milletvekili arkadaşlarımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm hemşerilerimize bu yeni doktor atamalarının hayırlara vesile olmasını diler, sağlıklı günler geçirmelerini dilerim.”

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık