AK Parti Adıyaman Milletvekillerine Büyük Karşılama

Ankara’dan, Adıyaman’a hava yoluyla Adıyaman Havalimanına gelen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Yakup Taş, vatandaşlar tarafından yoğun bir sevgi seliyle karşılandı.

SİYASET 23.09.2015, 11:43 23.09.2015, 11:44 Adiyaman Cihan Haber
AK Parti Adıyaman Milletvekillerine Büyük Karşılama

  Ankara’dan, Adıyaman’a hava yoluyla Adıyaman Havalimanına gelen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Yakup Taş, vatandaşlar tarafından yoğun bir sevgi seliyle karşılandı. 

Ankara’dan, Adıyaman Havalimanına uçak ile gelen milletvekilleri ve milletvekili adayı havalimanı önünde AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfetin Bilen, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, parti üyeleri ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Milletvekilleri burada birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen yaptığı konuşmada, “Büyük bir sevinçle burada milletvekillerimizi karşıladık. Bizlere her zaman olduğu gibi bugünde büyük destek verdiğinizi görüyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Tek başımıza hükümeti kurmak için son gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İlk gün ki, heyecanla çalışma aşkıyla çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek Hepimize çok iş düşüyor” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat ise, “Bizlere kesintisiz vermiş olduğunuz hizmetlerde dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bizler inanıyoruz ki, bu seçimde gece gündüz demeden küçüğünden büyüğüne kadar kim varsa herkesin kapısını tek tek çalacağız ve onların desteklerini onların hayır dualarını alacağız. AK Parti olmadan Türkiye’nin istikrarının olmadığını gördük. O yüzden el ele vererek Türkiye’nin geleceği için durmadan çalışacağız” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara da, “7 Haziran seçimleri sonrasında gördünüz ülkemizde yaşanan olayları. Ülke sıkıntılar içerisine girdi. Onlarca vatandaşımız katledildi, öldürüldü. Kimin ve kimlerin ne yapmak istediğini çok iyi biliyoruz. Bizleri namerde muhtaç etmeyin. Onun için buradayız. Bu seçimde ve bu seçim sonrasında namerde muhtaç olmamamız için sizlerden bütün gücünüzle destek istiyoruz. Türkiye’mizi, ülkemizi bu sıkıntılı dönemden kurtaralım, hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise şunları söyledi: 

“Türkiye bu yapılan seçim sonrasında büyük bir kaza geçirdi. Ve bu kaza sonrasında kazanın cezasını bizler ve vatandaşlarımız çekiyor. Hepimiz şimdi yapılacak olan 1 Kasım’daki, seçime odaklandık. Ve hep beraber AK Partiyi tek başına iktidara getireceğiz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Yakup Taş ise, “ Bizler hep beraber AK Partiyi tek başına iktidara taşıyacağız. Ve AK Partiyle beraber Adıyaman kazanacak Türkiye kazanacak. Ülkemizin son günlerde yaşadığı bu sıkıntılı dönemler Allahın izniyle geride kalacak ve güzel günler Türkiye’mize sahip olacak. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum göstermiş olduğunu ve göstereceğiniz desteklerden dolayı” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın da konuşmasında, “7 Haziran seçimi sonrası yaşanan sıkıntıları hepimiz gördük. Bu sıkıntıların bitmesi için AK Parti’yi tek başına iktidar yapacağız. El ele vereceğiz gece gündüz demeden çalışacağız. Ülkemiz için Adıyaman’ımızın için çalışacağız çabalayacağız. Çünkü ülkemiz bu günlerde yaşanan bunca sıkıntıyı hiçbir şekilde hak etmiyor. Ülkemizin refahı için birlik ve beraberliği için AK Patiyi tek başına iktidar edeceğiz. Burada hepimize büyük görevler düşüyor. Bütün gücümüzle destek vereceğiz ve çalışacağız. Allah hepiniz de sonuna kadar razı olsun” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık