AYDIN ANNELERİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla şehit ve engelli annelerini ziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de kendilerine buket takdim etti.

SİYASET 10.05.2015, 18:02 10.05.2015, 18:02 Adiyaman Cihan Haber
AYDIN ANNELERİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla şehit ve engelli annelerini ziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de kendilerine buket takdim etti.
3 Eylül 2012 de Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki çatışmada şehit düşen Jandarma Er Serdar Küpeli’nin ailesini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, bir süre aile ile ziyaret ettikten sonra ailenin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ailenin sorun ve sıkıntılarını dinleyen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, daha sonra şehit annesine buket takdim ederek, şehit annesinin 10 Mayıs Anneler Gününü kutladı. Ahmet Aydın, daha sonra engelli bir çocuğa sahip olan bir anne ile yalnız yaşayan yaşlı bir kadını evinde ziyaret etti. Yaşlı kadını ve engelli çocuklara sahip olan anneyi ziyaret eden Ahmet Aydın, onlarla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Ahmet Aydın, kendisine söylenen sorun ve sıkıntıların çözümü için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini sorunların çözümü noktasında çalışma yürüteceklerini belirterek yaşlı kadına ve engelli çocuğa sahip olan anneye buket takdim etti.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Annelik müessesesi en kutsal en yüksek bir makamdır. Çünkü inancımıza göre de cennet annelerin ayakları altındadır. Bu derece inancımızın da değer verdiği bir müessese. Annelerimizin sadece bir gün hatırlanması değil, bizleri yetiştiren en zor şartlarda fedakarlıklar yaparak bizleri bu noktalara taşıyan insanlar. Bunun için annelerimizin her zaman hatırlanması lazım. Onların her zaman el üstünde tutulması lazım. Annelerimizin hayır dualarının üzerimizde olması lazım. Bugün bir şehit annemizi, zor şartlarda evladına en iyi imkanı sunmaya çalışan bir engelli annemizi ve tek başına ayakta durmaya çalışan bir ninemizi ziyaret ettik. Onları ziyaret ettik ve aynı zamanda evlat olmaya geldik. Varsa bir dertleri dertlerine derman olmaya çalıştık. Ben bütün annelerimizi yürekten kutluyorum. Rabbim onların hayır duasını üzerimizden eksik etmesin. Annelerimizin değerini bilmemiz lazım. Ben, bütün annelerimizin 10 Mayıs Anneler Gününü kutluyor kendilerine saygılar sunuyorum” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık