Başkan Çiğdem, altyapısı tamamlanmayan Köyün kalmayacağını belirtti

Başkan Çiğdem, altyapısı tamamlanmayan Köyün kalmayacağını belirtti

SİYASET 14.01.2018, 17:45 14.01.2018, 18:27 Adiyaman Cihan Haber
Başkan Çiğdem, altyapısı tamamlanmayan Köyün kalmayacağını belirtti

 AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem alt yapısı tamamlanmayan ilçeye bağlı hiçbir köyün kalmayacağını belirterek açıklamalarda bulundu.
Vatandaşa hizmet, insana yatırımın en büyük sermaye olduğunu vurgulayan Başkan Çiğdem, “AK Parti olarak hem ülke geneli hem de Besni yerelinde birçok hizmet gerçekleştirdik. 
İl genel meclis üyelerimizin desteği ile il özel idaresi tarafından ilçemize önemli oranda kaynak aktarılmıştır. Aktarılan bu kaynaklarla yapılacak çalışmalarda özelikle alt yapısı tamamlanmamış köy kalmayacak.
Önümüzdeki günlerde alt yapı ve içme suyu çalışmaları başlayacak. Kanalizasyon tesisi yapımı ve ek ilaveler için 1 Milyon TL ödenek ayrıldı.  Bu ödenek Akpınar Köyü, Kuzevleri Köyü, Beşkoz Köyü, Doğankaya Köyü, Üçgöz Köyü, Taşlıyazı Köyü ve Sarıyaprak Köyü için kullanılacak” dedi.
İçme Suyu işleri için ise 820 bin TL ödeneğin ayrıldığını da söyleyen Başkan Çiğdem, “Akdurak Çakmak Mezrasında şebeke Yenileme, Beşyol Köyü su deposu ve şebekesi yapımı, Uzunkuyu Köyü cazibeli su şebekesi yapımı, Kurugöl Köyü su şebekesi yapımı, Karalar Köyü sondaj yapımı, Pınarbaşı Körtanlı mezrası su şebekesi yapımı, Yazıkarakuyu Köyü  içme suyu şebeke ve tesis yapımı, Tokar Köyü içme suyu şebeke ve tesis yapımı ve Karagüveç Köyüne içme suyu deposu yapılacak” ifadelerini kullandı.
İlçenin ve ilçeye bağlı köy ile mezraların hizmet alma konusunda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Başkan Çiğdem, “ TBMM Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın’a, Adıyaman Valisi Nurullah Kalkancı'ya, Adıyaman Milletvekillerimiz İbrahim Halil Fırat’a, Adnan Boynukara ve Salih Fırat'a, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer'e, ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık