CHP’de Görev Değişimi Gerçekleştirildi

CHP Adıyaman İl Başkanlığı görevini Abuzer Tanrıverdi düzenlenen tören ile görevi, yeni başkan Mehmet Yıldırım’a devretti.

SİYASET 30.12.2015, 13:56 30.12.2015, 13:59 Adiyaman Cihan Haber
CHP’de Görev Değişimi Gerçekleştirildi

 CHP Adıyaman İl Başkanlığı görevini Abuzer Tanrıverdi düzenlenen tören ile görevi, yeni başkan Mehmet Yıldırım’a devretti. 

Parti binasında düzenlenen devir teslim törenine bir çok ilçe başkanı ve partili katıldı. CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sert mesajlar verdi.

CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım, disiplinsizliği kabul etmeyeceğini ve partide bir kimsenin başka bir kimsenin aleyhine konuşmasını yasakladığını söyledi.

Mehmet Yıldırım konuşmasında, “Ben bu partide disiplinsizliği kabul etmeyen başkan olacağım. Hiç kimse merak etmesin. Su getiren ile testi kıran bir olmayacak. Bu işi en iyi şekilde yapmak için çalışacağım. Kongrede vermiş olduğum, konferans salonu ve otobüs alma sözünü yerine getireceğim. CHP’de üç arkadaş yan yana kol kolayız. Doğru siyaset, doğru yerde yapılır. CHP büyük bir aile olacaktır. Bundan önce kaybetmemizin sebebi, birbirimizi sevmememizdir. Bu parti yerelde ve genelde iktidar olmak zorundadır. Buna herkesin ihtiyacı var. Bun gece gündüz çalışacağım. Aday arkadaşlarımız ve ilçe başkanlarımızdan büyük bir özveri bekliyorum. Kadın kolları ve gençlerimizi bu partiye kazandıracağız. Benim bu partiden bir beklentim olmayacak. Ben CHP’nin İl Başkanlığını başkaları gibi basamak olarak kullanmayacağım. Milletvekili adayı olmayacağımı buradan söz veriyorum. Hiçbir yere aday olmayacağım. Sadece CHP’nin iktidarını Adıyaman’da görmek istiyorum. Partimiz Adıyaman’da 3. sıraya düşmüş ama gayretlerinizle iktidar yapacağız. Eski usulden siyasete yasak getiriyorum. Kimse kimsenin aleyhine konuşmayacak. Bunu parti binasında yasaklayacağım. Herkes birbirini sevecek. Elimden maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacağım” ifadelerini kullandı.

Eski İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi ise, CHP kongresinin demokrasi şöleni içerisinde geçtiğini belirterek, “Eşit oylama sonrasında çekilen kura sonrasında Mehmet Yıldırım, başkanlığa seçildi. Kendisine ve partimize hayırlı olsun. Bundan sonrada partimin neferi olarak çalışacağım ve kendisinin yanında olacağım. Verimli olmayan ilçe başkanlarımızın, partimize zarar veren üyelerim ile ilgili gereğinin yapılmasını istiyorum. Parti tabanımızın olmasına rağmen milletvekili çıkartamadık. Partiye ihanet edenlerin burada barındırılmaması lazım” diye konuştu.

CHP Başkan aday Deniz Çakmak ise konuşmasında, “Yönetime yeni görevinde başarılar diliyorum. Biz koca bir aileyiz. Üç aday yola çıktık. Kazanan CHP oldu. Bu anlamda Mehmet Yıldırım başkanımızın başarılı olacağına inanıyor ve yanında olduğumuzu beyan ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
13
açık