Adıyaman Belediyesinden, Kış Spor Okulları Hazırlığı

Adıyaman Belediyesi, yaz mevsimi boyunca uygulamaya koyduğu Yaz Spor Okullarından sonra şimdi de Kış Spor Okulları’nı hizmete koyuyor.

SPOR 30.09.2015, 17:38 30.09.2015, 17:39 Adiyaman Cihan Haber
Adıyaman Belediyesinden, Kış Spor Okulları Hazırlığı

 Adıyaman Belediyesi, yaz mevsimi boyunca uygulamaya koyduğu Yaz Spor Okullarından sonra şimdi de Kış Spor Okulları’nı hizmete koyuyor. 

Adıyaman Belediyesi bünyesinde geçtiğimiz hafta faaliyetlerini tamamlayan ve yaz mevsimi boyunca futbol, basketbol, yüzme, kort tenisi, judo, taekwondo, karate, güreş ve boks gibi birçok dalda 2 bin 500’ün üzerinde öğrenciyi sporla buluşturan Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın sona ermesinden sonra şimdi de Kış Spor Okulları için hazırlıklar tamamlandı. 5 Ekim 2015 Pazartesi günü başlayacak olan Adıyaman Belediyesi Kış Spor Okulları için kayıtların devam ettiğini söyleyen ve bu yıl 6-16 yaş aralığındaki bay-bayan çocuklar için futbol, basketbol, yüzme ve tenis dallarında eğitimler verileceğini dile getiren yetkililer, “Belediyemiz bünyesinde bulunan ve dört mevsim kullanılabilme özelliğine sahip olan Kapalı Yüzme Havuzumuz ile Spor Salonlarımızda, Yaz Spor Okullarından sonra Kış Spor Okulları da açılacak. Uzman antrenörler nezaretinde, bilimsel çalışmalar ile sürdürülecek olan kurslarımıza kayıt yaptıran öğrencilerimizin gelişimi için okullarındaki hocaları ile de sürekli koordine içerisinde olacağız. Böylelikle çocuklarımızın hem fiziksel, hem psikolojik, hem de sosyal gelişimine katkı sunacağız. Düzenleyeceğimiz kurslarımızın, çocuklarımızın eğitimine engel olmaması için kurs saatlerini hafta içi akşam ile hafta sonlarına aldık. Bu şekilde öğrencilerimizin derslerini etkilemeden gelişimlerine katkıda bulunacağız. Ayrıca yetişkinler için yüzme kurslarının için de kayıtların kabul ettiğini belirtmek istiyoruz. Bütün ailelerden, çocuklarının spor yapmasına olanak sağlamalarını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık