Adıyamanlı kürekçiler madalyaları topladı

Adıyamanlı kürekçiler madalyaları topladı

SPOR 04.04.2017, 13:07 04.04.2017, 13:08 Adiyaman Cihan Haber
Adıyamanlı kürekçiler madalyaları topladı

 Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye’de 1- 2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Akdeniz Kupası Deniz Küreği kategorisinde düzenlenen yarışlarda Adıyamanlı kürekçiler madalyalarla döndü.

  17 kulüpten 280'e yakın sporcunun mücadele ettiği yarışmada Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kürek takımı büyük başarı elde etti.

  Yarışmadan Adıyaman’a madalyalarla dönen sporcuları tebrik eden Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Adıyaman’dan 1 idareci, 1 antrenör ve 10 sporcu ile Fethiye’de düzenlenen kürek yarışlarına katılım sağladık. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kürek Takımımızın elde ettiği başarı hepimizi gururlandırdı” dedi.

  Fethiye’de elde ettikleri başarıyı paylaşmak için Müdür Keleş’i makamında ziyaret eden sporcular ve antrenörlerine teşekkür eden Müdür Keleş, “Üç tarafı sularla çevrili olan ilimizde gençlerimizin su sporlarına olan ilgisi her geçen gün artarken sporcularımızın elde ettiği başarılar da artıyor.   

  Sporcularımızın yoğun antrenmanlarının karşılığı olarak kazandığımız 5 altın madalya, 3 gümüş madalya ve 10 bronz madalyanın yanı sıra elde ettiğimiz 3 kupa ile ilimizi en iyi şekilde temsil eden genç kürekçilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık