Minik jimnastikçiler hünerlerini sergiledi

Minik jimnastikçiler hünerlerini sergiledi

SPOR 12.02.2018, 16:53 12.02.2018, 16:54 Adiyaman Cihan Haber
Minik jimnastikçiler hünerlerini sergiledi

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okul sporları faaliyet programında yer alan artistik jimnastik il seçmeleri Yeni Mahalle Spor salonunda yapıldı.
Müsabakalar başlamadan önce Dahi Çocuk Ana Okulu öğrencilerinin jimnastik gösterisi, aileler ve izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’da gerçekleştirilen artistik jimnastik il seçmelerinin Adıyaman Merkez, Besni ve Gölbaşı ilçelerinden toplam 10 okuldan 22 sporcunun katılımı ile görsel bir show havasında başladığını söyledi.
Müdür Keleş, “İlimizde profesyonel jimnastikçilerin yetiştirilmesi için federasyon il temsilcimiz ve antrenörlerimizin özverili çalışmaları sonunda meyvelerini vermeye başladı. Özellikle ailelerin ilgisi ve çocuklarına gösterdikleri ilgi Adıyaman’da yeni bir branş olan jimnastiğin gelişimi için büyük bir önem taşımaktadır.
Bugün burada dereceye giren sporcular Kayseri ilinde yapılacak olan Türkiye finalleri yarışmalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Ben minik sporcularımıza ve onları yalnız bırakmayan tüm ailelerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık