AK PARTİ SEÇİM STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ

AK Parti Seçim Koordinasyon Toplantısında seçim stratejisi belirlenerek, seçimin önemi bir kez daha dile getirildi.

SİYASET 13.04.2015, 11:31 13.04.2015, 11:32 Adiyaman Cihan Haber
AK PARTİ SEÇİM STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen’in başkanlık ettiği seçim koordinasyon toplantısı TPAO Bölge Müdürlüğü toplantı odasında gerçekleştirildi.
Toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat’ın yanı sıra diğer aday adayları Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, İclal Yalçın Tutuş, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları başkanı, il gençlik kolları başkanı, il genel meclisi başkanı katıldı.
Yaklaşık beş saat süren toplantıda, seçim sürecinde yapılacak iş ve işlemler, ekiplerin oluşturulması ve çalışma sistemi, verilerin alınması, SKM’nin çalışması, teşkilat ve adayların yükümlülükleri, sandık görevlilerinin sorumlulukları ve planlama konuları ele alındı.
AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Haziran ayında yapılan seçimlerin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu ifade ederek, “2015 seçimleri bu güne kadarki seçimlerin en önemlisidir. Yeni Türkiye’in inşası için taşıdığı önemi hepimiz biliyoruz. Bunu vatandaşlarımıza da anlatmamız lazım. İktidarımızın 12 yıllık icraatların halka anlatılması ve hatırlatılması gerekiyor” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık